Boka våra lokaler

Lokaler för alla slags aktiviteter 
Vi har lokaler för alla tänkbara möten. Från det lilla föreningsmötet för 8-10 personer till den stora föreläsningen för 250 personer. Lokalerna kan även användas till stora eller små middagsbjudningar. Bjud upp till dans på vårt stora dansgolv i Häverösalen.

Våra två stora salar, Häverösalen och Edebosalen, är åtskiljda av en vikvägg som när den öppnas upp ger möjigheter för stora sammankomster. 

I huset finns restaurang Källan som kan servera fika, luncher och middagar för alla deltagare.

Edebo och Häverösalen
Häverö festdukning
Häverö LAN
Edebosalen
Singö U-möblering
Skärsta studielokal

Häverösalen

Häverösalen är vår största lokal för konferens, fester och större sammankomster. Den ligger i anslutning till Häveröbaren med sitt kök och kan också kopplas ihop med Edebosalen.

I Häveröbaren finns diskmaskin och köksutrustning, stora kaffebryggare och stor kyl. Samt en serveringsdisk. Hyra för Häveröbaren tillkommer.

Utrustning:
Hörselslinga, mikrofoner, både trådlöst och med sladd, CD spelare och över dansgolvet finns det en ljusorgel.

Mått:
Yta    294 kvm
Takhöjd 3 m

Vid standardmöbleringen i Häverösalen finns plats för 80 personer, med restaurangsittning finns plats för 120 personer. Andra möbleringar kan till exempel vara skolsittning för ca 150 personer eller biosittning för ca 200 personer

Edebosalen

Edebosalen är vår näst största lokal. Den kan kopplas ihop med Häverösalen genom att öppna upp vikväggen mellan salarna. Edebosalen ligger även den i anslutning till Häveröbaren.

Utrustning:
Whiteboard och filmduk

Mått:
Yta: 119 kvm

Vid möblering för skolsittning finns plats för 48 personer. Andra möbleringar som U-bord för ca 30 personer eller biosittning för ca 60 personer fungerar utmärkt. 

Singörummet

Lokalen passar för den lilla konferensen eller utbildningen. Singö är en ljus hörnlokal med stora fönster i två riktningar.

Utrustning:
Whiteboard och filmduk. Projektor finns att hyra.

Mått:
Yta: 38 kvm

Singö är standardmöblerat med 16 personer i U-bord. Med annan möblering finns plats för 24 personer.

Unungerummet

Vår minsta lokal som fungerar utmärkt för styrelsemötet eller andra mindre sammankomster.

Utrustning:
Whiteboard och filmduk. Projektor finns att hyra.

Mått:
Yta: 28 kvm.

Rummet är standardmöblerat för 12 personer.

Rosen

Rosen är vår teater och biosalong. Här visas även direktsänd opera från Metropolitan i New York. Med sina 182 sittplatser passar Rosen också bra för föreläsningar och informationsträffar.

Utrustning:
Grundläggande ljussättning för scenen, mikrofoner och ljudmixer. Möjlighet att hyra bioprojektor och ljudsystem för större upplevelse.

Mått:
Yta: 166 kvm
Scen: 8,5 x 5,5 m
Takhöjd: 5 m 

Till scenen hör även två loger.

Skärsta

Lokalen ligger i vår källare och är åtkomlig även med kortnyckelsystem. Skärsta kan med fördel utnyttjas som kurslokal för kvällskurser. 

Utrustning:
Whiteboard

Mått:
Yta: 30 kvm

Kan möbleras efter behov till skolsittning eller möten med upp till 24 personer.