Unes Kök och Bar

Folkets Hus kan nu meddela att vi har skrivit kontrakt med en ny restaurangentrepenör.  Det är Unes Kök och Bar och vi hälsar krögarparet Jimmy och Kia Uneskog VARMT VÄLKOMNA till oss.
Restaurangen kommer att vara en lunchrestaurang med öppettider vardagar  9.30 – 14.00. Håll utkik på vår hemsida och andra kanaler eftersom ambitionen finns att framgent ha utökade öppettider…   Menyn ser ni i rutan här  bredvid.

Vi gläds Med Unes att så många hittat tillbaks till restaurangen i vårt Folkets Hus, trots att den varit stängd i 2,5 månader! Vi som jobbat ”bakom kulisserna” är glada att det ändå gick så fort.

Styrelsen Folkets Hus

Vår nya restaurangentrepenör kommer att erbjuda samma service som tidigare vid Live på Bio.

Pausförtäring vid Live på Bio

Konferens - mat och fika

Vi har nu skrivit avtal med vår nya Restaurangentrepenör Unes Kök och Bar och där ingår samma villkor som för tidigare entrepenörer

Förbeställd lunch eller middag

Se ovanstående kommentar!

Vad gäller våra Live på Bio – föreställningar var första föreställningen 16/9 kl 18. Unes ställde upp med möjligheten att före föreställningen boka två alternativ: Räkmacka o alkoholfritt vin/ bubbel eller kaffe och fikabröd.                 Inte nog med det; I foajéen bjöd man på en liten väkomst drink alkoholfritt för drygt 50 gäster med snacks. Snyggt uppdukat med blommor.

Det kommer att ta en stund innan alkoholtillstånden  är klara

 

Nöjesarrangemang

Här kan vi i Folkets Hus servera alla ingredienser för att ge er en bra och kostnadseffektiv lösning.

Gör så här:

  • Boka lokal hos Folkets Hus.
    Tel expeditionen: 0175 221 40 (mån, ons, tor, fre 10-14)
  • Är teknikbehovet större än Folkets Hus egna resurser finns det resurser för avancerad ljus- och ljudteknik  på orten. Kontakta Roslagens Scenteknik för offert. 

Här finns också möjligheten, att utifrån ert önskemål, del- eller samlingsfakturera ert arrangemang.

Våra nya Restaurangentrepenörer! Jimmy och Kia Uneskog             VARMT VÄLKOMNA !

 

Följ oss gärna på Facebook