Bibliotek

Hallstaviks bibliotek ligger i entréplanet i Folkets Hus. Här finns möjlighet att använda dator, gå på språkcafé, läsa dagstidningar och låna böcker. Biblioteket ordnar också många aktiviteter för barn. Författar- och musikkvällar samt andra trevliga evenemang erbjuds också.

Hallstaviks bibliotek har också Meröppet, en tjänst som gör att du kan använda biblioteket även utanför deras bemannade öppettider.

Biblioteket har också en konsthall intill entrén som Häveröbygdens konstförening disponerar.

Besök bibliotekets hemsida för aktuella öppettider och information om evenemang och de tjänster som erbjuds.
Hallstaviks bibliotek

Norrtälje kommun

Norrtälje kommun har ett medborgarkontor/kontaktcenter här i Folkets Hus. Du hittar det i entréplanet i hörnet mot Uppsalavägen intill busshållplatsen.

Här kan du få hjälp med frågor om t ex sophantering, bygglov, göra en felanmälan och mycket annat. 

Besök deras hemsida för information om öppettider.
Norrtälje kommuns medborgarkontor/kontaktcenter

Våra övriga hyresgäster

Vi har många typer av lokaler som går att hyra på längre tid. Till exempel förråd i vår källare och kontorslokaler. Några av dem har verksamhet för allmänheten i sina lokaler där de träffas. Det kan vara allt ifrån föreningar till kommunen.

Carl Wahren vuxenutbildning
De driver SFI-utbildning i Folkets Hus, drygt etthundra elever deltar i utbildningen.  

Norrtälje kommun
Förutom kontaktcentret/medborgarkontoret i entréplanet hyr de även kontorslokaler. Där har de arbetsmöten, projektgrupper och där finns även möjlighet för tjänstemän från olika förvaltningar att ha möten med invånare i olika ärenden. 
Kommunen har även en träffpunkt som riktar sig till äldre. Norrtälje finska förening driver träffpunkten i Hallstaviks Folkets Hus.

Häverö PRO
En stor del av Häverö PROs verksamhet sker i Folkets Hus. Här har de sina månadsmöten, boule, linedance, kör, sittgympa mm. De hyr kontorslokal.