Upplev direktsänd opera, balett, konsert och teater

Live på bio: Ta del av kultur i världsklass! 

Våra operaföreställningar direktsänds från Metropolitan i New York. Här får du även se det som pågår bakom scenen inför en föreställning och i pauserna, lyssna till intervjuer med skådespelarna och uppleva opera när den är som bäst. Dessa direktsändningar når ut till 2 200 biografer i 70 länder på sex kontinenter.

På grund av Rysslands invasion av Ukraina kommer vi tillsvidare ej att visa balettföreställningar från  Bolsjoj.

Utöver opera och balett visar vi även konserter och teaterföreställningar.

Live på bio är ett samarbete med

La Rondine

Lördag 20 april 2024 kl 19.00

Biljettpris 250 kr, Ungdom under 26 år 190 kr

Puccinis sällan spelade mästerverk La Rondine livesänds till Folkets Hus och Parkers biografer i Sverige den 20 april. Med Angel Blue och Jonathan Tetelman i huvudrollerna.
Hyllade sopranen Angel Blue är den sofistikerade franska kurtisanen Magda och spelar mot tenoren Jonathan Tetelman, som gör sin Met-debut som Ruggero, en idealistisk ung man som erbjuder henne ett alternativ till hennes liv i överflöd. Den bitterljuva kärlekshistorien har ett partitur som kombinerar charmen hos en wiensk operett med romantiken och hjärtesorgen hos italienska klassiker som La Bohème och La Traviata.
Maestro Speranza Scappucci dirigerar Nicolas Joëls art déco-inspirerade produktion som transporterar publiken från hjärtat av det parisiska nattlivet till en drömlik vision av franska Rivieran på 1920-talet. Sopranen Emily Pogorelc och tenoren Bekhzod Davronov – som båda gör sina Met-debuter – kompletterar rollistan som Lisette och Prunier.
Boka dina biljetter här: https://www.nortic.se/ticket/event/48058

Dela gärna:

Kommande Live på bio

Madam Butterfly

Lördag 11 maj 2024 kl 19.00 Biljettpris 250 kr , Ungdom under 26 år Puccinis klassiska opera Madama Butterfly med sopranen Asmik Grigorian i huvudrollen

Läs mer »

Endast förbokade biljetter. Bokning av biljetter gör du via biljettbokningssystemet eller genom att ringa Folkets Hus expedition på tel. 0175-221 40

Du bokar din plats i salongen när du köper din biljett. Vi har två handikapp-platser som du kan boka och där du sitter i din egen rullstol/permobil, kontakta oss för bokning av platsen för ledsagare/medföljare.

Vi finns på kontoret mån, ons-fre kl: 9-14. tel:  0175-221 40

 

4